Ako si hľadať v živote dobrú prácu. 7 princípov novej práce. Ako si vytvoriť prácu, ktorá bude zmysluplná, užitočná, radostná a človeka uživí?

štvrtok 16. mája 2024 od 17.00 do 19.00 h v Mediahause v Nitre na 1. poschodí

Prednášateľ: Tomáš Hajzler, Peoplecomm Praha

Vstupné 10 €
Miesto konania: Mediahaus Nitra, Fraňa Mojtu 12, Nitra, zasadačka 1. pochodie. Kapacita: 60 miest

Bližšie informácie: Alena Paľová, 0905 562 910, palova@antre.sk
Zuzana Gališinová 0904 301 410, galisinova@antre.sk

Výzva pre východniarov - Začnite sa živiť tým, čo vás baví a budete nezávislí

08.10.2013 21:29
Možností zamestnať sa ubúda. Na východe Slovenska o to viac. Roboty je však veľa na každom kroku. Ako sa teda začať živiť tým, čo nás baví? Ako byť užitočný ostatným, aby za to boli ochotní zaplatiť? Myslím, že nadišiel čas spoľahnúť sa na seba. Vytvoriť si vlastný biznis, ktorý vám nikdy nikto nezoberie, pretože je založený na vašich silných stránkach, na vašej vášni, na vašom mene, na vašich kontaktoch a vzťahoch. Čím skôr si začnete budovať svoj "dúlek", to svoje dielo, tým menej riskujete, že sa vás jedného dňa niekto zbaví a vy ostanete bez ničoho. 
 
Že za všetko môže štát? Ak sa chcete vyhovárať na štát, čakajte. Žiadne štrajky však, podľa mňa, život jednotlivca nezlepšia, každý musí zabojovať za seba sám. Začnite sa živiť tým, čo vás baví a vybudujete si istotu v sebe. 
 
Pozývam všetkým mojich rodných východniarov na skvelú prednášku Tomáša Hajzlera do Košíc, ktorá vás naštartuje a dá vám návod ako na to. Tomášov návod funguje a pomáha desiatkam ľudí, ktorí boli ochotní si jeho rady vypočuť a nasledovať. Verím, že pomôže aj vám, mladej generácii aj ľuďom v zrelom veku.
 
Nech sa páči, 12.11. o 17.30 vás čakáme v Business Centre Košice. Prihláste sa čím skôr, sála je malá a ambicióznych východniarov je veľa. :-)
 
https://www.peniaze-alebo-zivot.sk/
https://www.peniaze-alebo-zivot.sk/prihlaska/
 
Alena Paľová - Antre